Nu får det vara slut med att sitta och drömma om smörrebröd, fish and chips, halmtak och en massa annat. Jag gillar ju verkligen gården vi bor på, så nu är jag tillbaka till verkligheten här i Sunnanå. Mitt på den skånska slätten där det aldrig slutar blåsa. Här trivs jag och har egentligen inga planer alls på att flytta. Men som sagt, det är aldrig fel att drömma sig bort emellanåt.

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad denna dagen har att bjuda på. Än så länge har jag hunnit med att göra klart i stallet, städa och tvätta. En bra början. När jag ändå var i gång så passade jag på att rensa lite i kylskåpet och frysen. Ingen blir lyckligare än hönsen när jag får sådana städryck ;-). De sprätter och äter tills de håller på att spricka eller i alla fall spy lite grann.

Sen får vi se om jag kanske tar hästbussen och fräser iväg till Ilva idag eller om jag sparar det till en annan dag i veckan. Har sett ut några godbitar till hemmet som jag gärna skulle vilja ha med mig hem.

Och sen ska jag leka lite hobbypyroman här hemma och elda upp en massa skräp som jag samlat ihop från stallet och garaget. Sånt gillar jag. Att elda. Det gäller att passa på att göra det när maken inte är hemma. För när han sätter igång med sitt alldeles egna eldande och traktorn är involverad blir jag aningen nervös. Själv har jag bara försökt elda upp ägorna en gång. Jag tycker det räcker.